Monday, October 4, 2010

Fitting baju sanding

ni baju belah lelaki

baju sanding aku dah siap...tapi lum siap sepenuhnya lagi...manik2 belum dijahit....ari rabu dapat call dari puteris suh datang fitting baju hari sabtu....aku memang dah teruja abislah...pasai tak saba nak nengok rupa baju aku tu...

memang mabeles baju tu...cantiklah...:D,bak kata along baju yang cantik ye bukan orangnya yang cantik...cittttt,mcm hampeh jer ayat...takper nanti dah makeup haruslah cantikkan...:P

masa fitting tu memang tak ada masalah langsung...bajupun sedap je try...cume kene kecikkan 1 inci dikiri dan kanan....tak saba nak tunggu fitting kali kedua..:P

5 comments:

Mrs. Asida said...

Salam Singgah,
Bila majlis besarnya ni?

Mrs. Asida said...

oic.. lg sebulan lebih.

adzlin said...

hai mrs.aida...maceh sbb singgah...majlis x lama dh lagi sebulan:D

~emma~ said...

salam..sy follow blog awk, suke cite2 org prepare nak kawin nie..huhu

adzlin said...

emma : thanks:D,lin pun dh follow blog kamu