Tuesday, October 12, 2010

Gifts 4 Kids - done!

aku dah tempah coklat untuk budak2.....aku tempah kat along aku jer....sekarang ni dia sibuk ngan bisnes coklat plak.....tempah untuk 300 batang jer.....

kalau ada kawan2 yang berkenan ngan coklat tu...leh lah bagi tau aku....harga leh dirunding yer kalau amik banyak.....rasa dia memang bestlah dan yang paling penting kita leh wat ikut design yang kita nak.....

3 comments:

ibuafiqahhuzaifah said...

harap dapat sangat g kawin ko lin...
mesti grand gler..hehe

Jamiel said...

Candy untuk bebudak ke?
Seronok nye..
nak satu le..
hu3..

azrin_zelina said...

irni:persiapan jer nampak mcm grand tp hakikatnya simpe jer

jamiel ; kalau mau kene datang time kenduri le..hiks