Monday, October 11, 2010

baju nikah - done!

yippieee....baju nikah aku dah tempah....gagah tu gi masjid india naik lrt.....malas nak bawak kereta punya pasai....

aku tempah kt butik sahjaya sama....aku memang biasa tempah kat tempat ni...tapi disebabkan jauh & malas nak gi kl tu....tu yang aku jarang sangat tempah baju kat sana....tapi demi hari bersejarah aku tu (poyo je ayat) aku gagahkan jugaklah gi sana....gi sendiri2 jer....tak ada pun nak gi ngan pakwe....berdikari sendiri senang...kalau asyik berkepit je rimas gak...:P

aku tempah baju kurung moden jer....jumaat lepas abih je opis hour terus gi umah ina......lepak2 sambil ina jamu dengan dominos pizza........mintak pendapat ngan idea macam mana nak wat baju nikah tu....ina ni memang kreatif orangnya dan citarasa dia tentang fesyen memang sangat2 hebat....tu aku mintak pendapat dia jer........terima kasih ina sebab tolong bagi idea dekat k.lin macam mana nak design baju nikah tu.....

lepas dah selesai sume urusan tempah menempah baju.....sebelum balik tu aku singgah secret resepi kat sogo.....perut aku dah mintak diisi...aku makan ayam sos lada hitam.....tak sedaplah rasanya....makan tomyam gak yang best...:P

2 comments:

Jamiel said...

Dah ready semua la ni..
Semoga semuanya berjalan lancar..
Insya Allah..

azrin_zelina said...

jamiel:aah dah ready dah...cume mental jer lum ready lg..ha3