Monday, October 11, 2010

Jamuan raya penutup syawal

jamuan ni jumaat lepas...tapi hari ni baru hegeh2 nak update:P....opis aku yang wat jamuan ni....

sate adalah menu wajib setiap kali adanya jamuan raya.....mana2 jamuan mesti ada sate kan....tak sah kalau x ado.....

antara kuih muih dah kek yang ada.....banyaknya makanan....sedap2 lak tu...hari tu memang aku lupe kejap pasai diet...mabuk tengok makanan yang banyak sangat...:D

antara menu yang aku makan hari tu.....jangan terkejut nengok betapa banyaknya makanan yang masuk ke dalam tekak aku...hehehehehehe.....antaranya lontong, lemang ngan rendang ayam....

mee karipun aku amik gak...tapi disebabkan perut dah penuh....aku lempar je masuk tong sampah....tak baikkan buang makanan....tulah orang kata makan jangan tamak...ish2 dasar tamak tui aku ni....:D


ha yang ni peberat aku...sate...aku memang hantu sate...kalau dapat sate memang makanan lain tolak je ketepi....

sekian cerita penutup hari raya untuk tahun ni....tahun depan tak taulah macam mana lak kan...:P

2 comments:

Jamiel said...

Sedap nya..
Mesti meriahkan..
Tahun ni saya tak gi open house pun..
Sedihnya..

azrin_zelina said...

jamiel:nape tak p open house???wuuu,makan haruslah sedap...hiks!,tu pasai badanpun bulat jer