Thursday, January 13, 2011

Pinggan Corel

semalam dapat email dari bad....dia tanya aku kalau nak beli pinggan corel ni, katanya ni luar negara punya bukan dari sini, harganyapun jauh lebih murah dari yang jual kat sini.


bila aku bukak je email dia, terus rasa jatuh cinta, napelah cantik2 design dia, rasa macam nak jer tau, tapi haruslah tanya en. suami dulu.


aku hanya tempek sebahagian jelah gambarnya, sebenarnya banyak design yang dia hantar dekat 20 lebih design......

aku suka warna hitam putih ni.....macam menarik sangat aku rasa....


tengok tu...mata aku ni tetap berkenan yang hitam putih gak...:D

tapi aku lagi suke yang ni...simple jer...tapi suke lak mata aku ni nengok.....en. suami leh tak nak beli pinggan ni???????

5 comments:

nanizamros said...

MINAT GAK LEH X NAK ORDER TUMPANG SEKAKI...

azrin_zelina said...

nani minat gak ker???kalau minat leh contact member lin...ni email dia...
awekzslamber@yahoo.com.my

ibuafiqahhuzaifah said...

lin,

kawan awak nie ada blog tak?ada kawan nak tgk pinggan corelle nie ha...

azrin_zelina said...

irni

dia tak ada blog...dia just email je kt aku...budak jpph gak

tudungcomei said...

salam..berapa harga pinggan corel tu?
saya minat gak..nak order jugak..nak compare dgn rantau panjang..thanks