Friday, January 28, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

(entry ini akan duduk lama skit kat atas ni....nak baca cerita baru scroll bawah yer...tq..:D)


Aku telah di tag oleh cik adik amalini untuk join contest ni....agak menarik gak contest ni, akupun trylah mana tau ada rezeki kan....hehehehe, sape2 nak try bolehlah, syarat diapun senang jer,hadiah diapun lumayan per....RM100.00

syarat-syarat yang perlu kita ikut:-

1. kene jadi follower blog si gadis bermata coklat ni dulu - Done!

2. letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest ni berjalan - Done!

3. buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang RM100...**ayat yang simple aje**

okey, kalau saya menang contest ni saya nak beli periuk @ kuali...pasainya sayakan baru kawen jadi benda2 tu perlu sangat2...aci tak????...hehehehehe

dan ini adalah gambar yang saya pertaruhkan...gambar ni diambil masa majlis pernikahanku 2 bulan lepas..suke sangat gambar ni pasai macam2 riaksi muka ada...ada yang suke, ada yang terkejut, ada yang ngantok dan agak yang terlebih seronok dari pengantin sendiri....hehehehe

4. tag 5 kawan2 yang korang rasa dia mesti nak join...jomlah sama2 join ini contest...

tarikh tutup penyertaan : 1 Mac 2011

3 comments:

::alwaniamalini:: said...

hehe best of luck! best gak tuh kalo dapat beli periuk belanga..

azrin_zelina said...

hahaha,melampau tu nak adiah periuk belanga...

siti fatimah said...

salam..hye ! terima kasih sebab join yaaaa
good luck :)