Friday, August 5, 2011

Penimbang Baru

Dah lama berzikir kat telinga encik suami nak penimbang berat yang baru...kalau boleh nak penimbang digital.

Akhirnya semalam encik suami makbulkanlah impian isterinya yang lama dah tersimpan ni....terima kasih ye encik laling.

Taraaa, dan inilah dia penimbangnya. Penimbang yang baru ni best sikitlah pasai kita kena set jantina, umur dan tinggi kita dalam tu, lepas tu dia akan timbang berat kita siap ada bmi, jumlah lemak dalam badan, kepadatan jisim tulang kita dan jugak jumlah kalori yang ada dalam badan kita. Beli kat giant je, harga asal RM89.00 tapi ada offer dapat RM49.90. Berbaloi baloiiii

9 comments:

MamaZafeera said...

cptla2 ambk gmbr akak duk timbng n wat demo dgn timbang ni...kalu tester puas ati i pon nk cr jugekkkk...heheeheh

azrin_zelina said...

Dah test dah memang best, cuma tak maulah tunjuk lg nanti x surprise le berat i yang terkini...:D

Sementara masih murah lagi ni baik awak g beli.

N a d i a said...

ehh.. bila beli penimbang ni?

offer sampai bila ni Azrin?

azrin_zelina said...

Nadia:lin baru je beli malam tadi kt giant senawang, offer sampai bila lin tak pasti le pulak...

MamaZafeera said...

kak lin,cube snap gmbr timbang ni..nk tgk camne rupanya..ni kan kotak je nmpk..hehehehe

azrin_zelina said...

penimbang tu rupanya sebijik mcm dlm gambar tu,nanti ari senin klin snap ye,hari ni saya balk puchong...hehehe

MamaZafeera said...

ok

Mia-Ina said...

murah tu...selalu beli rm85 ke atas,.,huhu

azrin_zelina said...

Mia : pasai ada sale sbb tu murah, harga asal rm89