Tuesday, August 16, 2011

Misi mencari kasut raya yang gagal

Tarikh kejadian : 14 Ogos 2011
Waktu kejadian : 12.00 tenghari
Tempat kejadian : Vincci, JJ Seremban 2



Ye ye je aku membelek kasut...tapi semuanya tak berkenan kat hati...
susah betul rasanya nak cari kasut yang berkenan dek hati ni....


last-last balik dengan perasaan hampa je...
nanti sambung balik shoping bila balik puchong....
tak sabar nak balik jumaat ni....
macam2 plan dalam kepala ni ada tau...
nak ke JJ IOI Mall, JJ Taman Equine, Alamanda takpun Sunway Pyramid...:D
Soping, soping...........duit, duit, duitttt..............:P




4 comments:

MamaZafeera said...

k.lin,metrojaya sales kat picc stat esk smpi ahd ni...hehehehehhe...

Si MaTa BulAT said...

tak beli pon... pakai tahun lepas punya elok lagi haha

azrin_zelina said...

bad:
lawa2 tak kasutnya????

si mata bulat?
ye ke,tu tandanya awk pandai jaga kasut, mcm saya ni hancussss..hehehe

MamaZafeera said...

blm pegi tgk lg la k.lin..arini bru stat buke..ahahahaaha....