Tuesday, November 2, 2010

Duit Penanggah - Done!

2 minggu lebih je lagi....sekarang ni dok mengira hari jelah...dup dap dup dap.....mintak2lah berjalan ngan lancar semuanya...Amin...

Persiapan kawenpun dah 90% siap.....tinggal skit2 jer lagi nak touch up mana yang patut.....

duit untuk penanggahpun dah siap distaple kt bunga.....inilah warna tema ku nanti...merah & hitam....cantikkan...wooooo...:P

yang ini lak untuk kazen2 aku nanti.....dorangpun harus dibagi bunga ni...barulah rajin skit wat keje...bunga untuk dorang ni lain skit....bukan apa...pasai bunga merah hitam tu tak cukup lah...aku ingatkan beli 100 rupa2nya 60 jer...tu yang aku mix & match jer kt bunga yang ada kt umah tu....tapi bila dh dilekat duit macam cantiklah....warna biru & putih tu...:D

1 comment:

Jamiel said...

cantiknya..
2 minggu lg?
X lame tu..
All The Best..