Friday, July 30, 2010

Kursus Hari Kedua - Akhir

hari kedua kursus best...banyak game ilanglah rasa bosan tu skit...aku rasa kursus ni memang banyak bagi kesedaran dan jugak aku lebih kenal siapa diri aku sendiri...


tapi masuk je hari ketiga ngan hari last memang bosan gilerrrr....mengantok aku dibuatnya tu bukan nak menghilangkang stress tapi menambahkan stress lagi ada...:P, tapi tulahkan lain orang lain cara penyampaiannya, lain cara latihannya...memanglah banyak info yang dia bagi tak macam tak berapa nak kena ngan jiwa muda aku ni je tau...hiks!..:P


tak kisahlah tu semuakan yang penting aku sudah berjaya menghabiskan kursus dan dapat sijil...tak adalah nanti skt aku kosong je kt part latihan tu...

2 comments:

Jamiel said...

Best nye..
kursus mmg la kekadang boring,kekadang happy..
Enjoy je..

adzlin said...

Jamiel : betui tu, kalau bosan aduhai tu yang benci je rasa..:P