Monday, July 19, 2010

Saya sangat suker cerita ini...

ye sekarang aku tengah gile nengok vcd BOYS OVER FLOWERS ni......aku sudah ulang tayang tengok dekat 10x kot, kalau tak silap lah sampai mak, ayah & adik2 aku tensionlah dibuatnya...asyik2 korea, asyik2 korea katanya...kalau dah suke orang cakap apapun aku tak kisah...masuk telinga kanan kua telinga kiri...hiks!

nape ekk aku suke cerita ni?????...jawapan dia senang jer aku suke kisah cinta dorang...tak perlu jiwang2...aku sememangnya geli dengan cerita jiwang2 ni...not me lah....oklah, aku suke cerita ni sebab jalan cerita dia memang menarik sangat2...kisah seorang gadis yang miskin bercinta dengan anak orang kaya yang hensem....cinta dorang unik tau, suke gaduh2 cakap kasar2...tapi yang penting lelaki tu setia dan sangat2 sayangkan aweknya...syok2...:P, lagi satu lagu2 dalam cerita ni semuanya best2...aku suke giler...siap download letak dalam hp tu...ari2 nak denga...

ni lah heronya Jun Pyo...hensemkan dia...dia nyanyi tau dalam cerita ni..lagu My Everything, memang bestlah suara dia lagu tupun sedap sangat2...tetiba terus tujukan lagu tu untuk en. amir..wakakaka...:P

dan ini plak heroinnya...sangat2 cantik & comel...aku suke kulit dia...cantikknyaaa...leh tak nanti nak anak macam ni...ecehhh tetiba plaks ekk.....


lepas ni aku nak nengok vcd full house lak...tapi apa2pun cerita BOF ni akan aku nengok ulang2 sampailah aku jemu....rasanya macam takan jemu kot...:P




p/s : gambar tu sume thanks pada encik google

3 comments:

Jamiel said...

Thanks for the sharing

health-beauty-slimming said...

comelnye,dia..cute sangat.

p i j a h said...

suke jugak! ;p


hi..