Sunday, November 30, 2008

Sunway Pyramid

Hari ni aku jalan2 kt sunway pyramid...bwk adik aku yg dok kt ipoh n wifenya jalan2 kt pyramid...tujuan asalnya adik aku tu nak mencari laptop dan brodband...senang wifenya nak main internet dalam pantang nanti kot....penat gaklah berjalan nak mencari laptop yang betui2 sesuai dgn keinginan dia...last2 jumpe jugaklah...dia li jenama acer....sama je rupa bentuk ngan laptop si along...mcm sehati sejiwa je...huhuhuhuhu....sementara nak tunggu tokey kedai tu install segala mcm datuk nenek dlm laptop tu kami gi isi perut dulu...makan anw je...mana yg nampak depan mata itulah yang kami terjah...wifenya tak larat dh nak berjalan...dia sarat ngandung..duenya 16/12 ni wah sama tarikh ngan hari lahir aku.....tgh2 syok makan tokey tu call bgtau yang dia dh siap intstall...kejap je....siap2 makan terus bergegas ke sana....amik laptop dan gi cari brodband lak...mula2 nak li umobile tapi kt ipoh lum ada lg liputannya...hanya kt lembah kelang je ada...cancel lah....adik aku kata nk stremyx tapi payah gak...kot2 dia nak pindah randah nanti jd masalah gak...adik aku ni navy selalu bepindah randah jer....last2 skali dia pilih maxis brodband jer...senang skit liputan diakan kt serata malaysia....leh bawak kemana2...kebetulan lak maxis wat promosi sempena krismaskan...dr 200 dptlah 100 jer monthly 113...oklah tu....janji ado....kalau guna postpaid murah lglah monthly dia hanya 98 jer sebulan....
deco sempena krismas yang bakal menjelang

ni je sempat snap...laju sgt adik aku bwk kete..aku benonya nak amik gambo pyramid

makanan kami...dh makan berat petang harus bersenam

4 comments:

:iBuAfiQah: said...

lin,member aku pakai maxis broadband cam hampeh jer..
pakai celcom broadband lg bagus...
aku just bg opinion...

adzlin said...

celcom mahai sgtlah...malam td try okey jer...dia ikut tmpt kot...kalau kt tengah bandar ok

:iBuAfiQah: said...

kawan aku duk kat jelatek...
ntahla...
kwn aku amik celcom broadband amik RM98...iyer ke takkk...

adzlin said...

modem dia mahai paling murah couple aku beli 790 ikut kelajuan tau paling mahai ada 1000 lebih