Thursday, May 3, 2012

Saya Sangat Happy......

Ye happy sangat2, akhirnya penantian selama setahun setengah untuk hidup di rumah sendiri menjadi kenyataan.

Hari ni berdebar2 je rasa, harap2 sangat pemaju call suami untuk ambil kunci rumah dalam minggu ni juga, sebab bhg pinjaman perumahan dah bayar 100% dekat si pemaju.

Tak sabar nak deco2 rumah, tak sabar nak gantung langsir yang cantik itu...:P, yang dah dibeli 3 minggu lepas kat nilai 3, tak sabar nak dapat perabot baru, tak sabar nak tidur atas tilam baru yang lebih empuk dari biasa...:P, tak sabar nak  tengok kak phang pasang kitchen kabinet yang cantik itu...haiiii semuanya tak sabarlah...almaklumlah lama tunggu kan, haruslah teruja lebih....nak2 bila semua barang sudah dibeli dan ditempah.

Dan yang paling tak sabar, nak ajak mak, ayah, adik beradik tidur di rumah aku sendiri....boleh bawak dorang jalan2 cari makan kat seremban pulak, sungguh tak sabar......

4 comments:

pondok putih said...

Mestilah happy.rumah sendiri kan :)

mia-ina said...

bestnya dpt duduk rumah sendiri dgn hubby t -berdua :-)

Kuazue Mohamad said...

wah... tahniah.. teringat masa kita dpt kunci umah.. excited gilos.. nanti update rupa 1st rumah masa jejak kaki n lps make over... kenangan tuuu...

azrin_zelina said...

pondok putih : betui tu pondok putih,umah sendiri memang best

mia-ina:Alhamdulillah...:D

Kuazue Mohamad : hehehehe,betui jugak tu kan, kena amik gambar sebelum dan selepas make over...supaya menjadi kenangan yang terindah dalam idup...hehehe