Tuesday, May 29, 2012

Home Progress : Plaster Ceiling

Alhamdulillah satu benda ke satu benda hal rumah sudah selesai, tinggal 10% je lagi yang belum selesai, khamis ni dah mula amik cuti rehat sampailah rabu depan. Cuti untuk basuh dan kemas rumah. InsyaAllah awal bulan depan kami akan berpindah ke rumah sendiri.

Plaster ceilingpun dah siap semalam, lampu dan kipas pun dah siap di pasang. Lepas ni tinggal nak pasang kabinet dapur dengan almari baju je lagi, mungkin dalam minggu ni boleh selesai semua ni.


Kami pilih design yang simple dan moden, tak suke yang serabut-serabut. Ni adalah  hall belah bawah.


Family hall tingkat atas.

Aku update pasal rumah bukan nak menunjuk ke apa, tapi untuk kenangan dan sebagai rujukan masa akan datang.

6 comments:

noor shaila mustafha said...

Rumah area mane ye? Harge plaster ceiling tu murah x?

azrin_zelina said...

Noor Shaila ; rumah ni kat area seremban,harga plaster ceiling tu dalam RM9 ribu

Afiah Isa said...

Tu harga plaster ceiling utk satu rumah ke?

azrin_zelina said...

Afiah Isa: yup,tu harga untuk 1 rumah

azrin_zelina said...

Afiah Isa: yup,tu harga untuk 1 rumah

pesona said...

bole bg contact tak