Tuesday, September 13, 2011

Progress Terkini


Ahad lepas kami pergi tengok rumah lagi.....ni kes tak sabar masuk rumah sendiri ye...hehehe
Banyak juga yang dah siap...aku rasa tinggal kerja-kerja kecil je lagi
Sekarangpun dah bulan 9, anggarannya bulan 12 boleh masuk...
bila dikira-kira tinggal lagi 3 bulan je leh masuk rumah sendiri....

Sangat-sangat tidak sabar nak ada kehidupan sendiri...

tak tau nak cite apa lagi....layan gambar ajelah ye...:D 

cer cari mana satu umah aku????:P

 gambar ni diambil dari balkoni umah semi d depan umah kami....

 gambaran dari depan aka parking kete....

 dapur yang tak bape nak besar.....dah plan nak pecah dapur tu untuk tambah bilik...
dapur akan ganjak ke belakang

 ruang tamu...


wah, gambar puan blogpun ada.....time ni tgh pikir macam mana nak tambah dapur kt belakang tu...:P

7 comments:

CIK MAY said...

besaunye...area mane ni?
blh la sewekan 1 floor untuk saye ni..=)

MamaZafeera said...

kak lin,xsbr sy nk berkunjung ke umh baru kak lin nnti...i'am waiting yr invitation...hehehehe...lalalala...

dakcik said...

wah bestnya akak dah ade umah sendiri..

azrin_zelina said...

cik may:area senawang,n.sembilan....hahaha,kalau nak sewa kena up sikitlah bayar bulan2 ye...huhuhu

mama zaferaa : sabar dulu ye,nanti dah hias lawa2 baru jemput awak ye,tp time tu kena dtg bwk adiahla ye,sempena masuk umah

dakcik: Alhamdulillah ain

ibuafiqahhuzaifah said...

luas ruang tamunya lin..brp bilik ek?
bawah xde bilik ek?
byk lak aku tny soalan..hhee

azrin_zelina said...

irnie:ada 3 bilik je,bilik semua kat atas,tu ingat nak wat 1 bilik kat bawah senang kalau org datang nak tumpang solatkan...ruang tamu luas mungkin sbb kt bawah tak bilik kot, kalau ada bilik mesti ada kecik ruang tamunya...hehehe

azrin_zelina said...
This comment has been removed by the author.