Tuesday, August 10, 2010

Rindu sama kamu...

rindu bangat sama korang berdua tau...bilalah kita dapat kuar sama2 lagikan...macam dulu2...time korang bujang2....sekarang ni korang berdua dah ada suami & anak2....nape korang kawen cepat sangat ha...tak puas nak enjoy tau....hahahahahaha:P

tak sangka ekkk, kita bertiga leh jadi rapat...walaupun kita ni kejap 'on off' tapi kita tetap jadi sahabatkan...walaupun kadang2 kita sakit hati atau kecik hati tapi kita tetap leh jadi sahabatkan...rindu gilerlah dengan korang tau...

korang ingat lagi tak masa kita nak gi exam perkhidmatan...korang berdua tidur kat rumah kita...sama2 pergi exam kat wisma belia...manisnya kenangan tu...bila kita berpusing2 macam mr. bean...tapi kita tabiklah kt as...dia memang berani...hahahahahahaha...:D

korang...kita harap persahabatan ni akan kekal sampai bila2...walaupun nanti kita dah tak kerja kat putrajaya...harap korang tak lupekan persahabatan kita ekk...


walaupun kita ni bukan jenis yang rajin call @ msg korang...tapi dalam hati kita korang tetap sahabat sampai bila2....terlalu banyak kenangan manis @ pahit yang sama2 kita lalui...tapi tu semua tetap kekal dalam ingatan kita...sayang sangat kat korang....

1 comment:

Jamiel said...

X rajin call, le rajin kat fb