Wednesday, December 23, 2009

Zoo Negara

weekend lepas aku pi zoo negara, bawak family aku...disebabkan aku ni dh gatai mulut kata nak g zoo jadi kenelah tunaikan...kalau tak si ajik tu mengamuk lak...dialah yang beria sgt nak gi zoo katanya nak jumpe 'kengkawan'...lagipun aku memang dh lama tak jejak zoo ni...last aku gi mungkin masa zaman sekolah2...

sebelum masuk kenelah beli tiket dulu...mahai jugak ekkk...dewasa 25, kanak2 15 (termasuk taman rama2)...cube teka mana satu tangan aku?????:P

kami yang gembira dapat pergi ke zoo...hehehehehehehe, along tak ado dlm gambo pasai dia tukang amik gambo...

cantika tak burung ni????

aku suke si rabbit ni....comei sgt...geram jer rasa nak pegang tp tak boleh...dia dok dalam kandang jauh dari kami...kalau dekat memang aku dh usap bulu2 dia tu...

gambar terakhir adalah gambo tuan tanah yg comei...:P, aku malas nak masukkan gambo byk2...pilih mana yg rasa nak jer..leh lak gitu ekk..

1 comment:

::alwaniamalini:: said...

lamanye x pegi zoo negara..banyak binatang x??