Monday, December 28, 2009

Lunch @ Tupai2

ni entry tertunda...baru skrg ni aku rajin nak upload gambo dr hp..:D


amir belanja lunch kt restoran tupai2...mula2 masuk tu kami takut gak buka ke tutup restoran ni..pasainya sunyi sepi x ada pelanggan..:P, upanya tempat ni popular belah malam pasai dia punya stemboat memang terbaik lah bagi aku, thn lepas aku penah makan kt sini

kami order menu yg biasa2 jer....amir belanja sempena besday aku...tp adiah besday lg mahai aku terima tau....nilah hadiah termahal skali yg penah aku dapat...adiah tu nanti aku bgtau ekk..lum ada mood nak publish lg..:P

ikan siakap blackpepper ngan cheese ko....loya tekak aku makan, rasa mcm tak kene jer ikan ngan cheese...:P, sori yer tekak aku ni kekadang memilih jugak...makan kt sini agak mahal lah kami berdua makan kene hampir RM100.00 jugaklah padahal lauk 3 jenis jer...lg puas makan kt amarin:) mahal2pun dh tentu sodappppp....

3 comments:

ezzati said...

tupai2..hehe..comel je nme..

:iBuAfiQah: said...

just guess niey?
cincin ka?

The Muppets Boy said...

Hai,aslkm.salam ziarah.comel blog.jom singgah plak blog saye ni di http://metroskandal.blogspot.com ,ok babai,jumpe lg