Wednesday, December 3, 2008

Klinik Gigi

Semalam balik keje mak aku ajak gi klinik gigi, tapi aku malas nak gi petang...paham2 jelah kui 5 kt area puchong perdana tu memang jem gile dengan makhluk2 tuhan yang balik keje....jadi aku wat keputusan nak gi malam jer senang skit jalanpun clear jer......
nilah klinik pergigian dr. zainal, doktor ni best pasai dia wat keje lembut jer...nak cabut gigipun tak takut pasainya tak sakit langsung kejap lak tu...akupun slalu gi cuci gigi kt sini jer...walaupun mahai tapi puas hati dengan layanan yang diberikan kira berbaloilah dengan harganya...

mak dan adik aku tengah wat pendaftaran....lama aku menunggu dekat sejam tau kui 9 baru sattle...orang ramai sgt...ingatkan datang malam x ramai orang rupanya2 tanggapan aku silap..kebanyakan yang datang malam tu sume nak cuci gigi...balik tu kami singgah mcd...si ami sibuk nak makan mcciken...aku ngan wawa li bubur jer, saje nak try x adalah sedap manapun...wat sendiri lagi best:-)

2 comments:

Aleeya said...

he he lama dah tak gi klinik gigi he he, puchong mmg jem kan..

adzlin said...

betui leya...puchong mana2 tempat sume jem...sakit je ati