Tuesday, December 16, 2008

Aku Hepi...

Alhamdulillah..aku bersyukur sangat kerana masih lagi dipanjang umurku untuk aku sambut besdayku bersama-sama dengan insan2 tersayang....sedar tak sedar umo aku dh 28 tahun...kejap je tapi aku rasa mcm baru je abih sekolah...........kiranya mudo lagilah...hehehehehehe...akupun tak rasa aku ni dh tua tau......

tahun ni best sgt2 pasainya si along watkan aku kek ni......mekasihlah byk2 yer...thn depan watlah lagi...memmag sedap sgt kek ko buat ni long.....sampai bawak ke mimpi tu....
yang ni plak mak aku masak nasi ujan panas...lauknya ayam masak merah, acar mentah ngan kuah dal...memang best sgt...mak aku ni memang pandai masakpun...mcm chef tau...mekasih mak watkan makanan yang sgt2 lazat ni....abih diet angah ari ni...



ni kad dari orang yang tersayang....lawa sgt2 warnapun lembut jer...memang warna peberetku...walaupun ayat2nya simple je tapi ia penuh bermakna tau...tanda kasih sayang kan...ewahhhhh, thanks sayang, i love u so much....

taraaaa...inilah hadiah untuk hari lahirku yang ke 28 tahun....purse jenama carlo rino....

2 comments:

~honey_nurhaliza~ said...

happy besday sygku....br tahu umo lin 28...ingatkan sebaya hanny 26...ekekeke

adzlin said...

thanks honey...aah honey memang muda dr lin...tp jgn panggil akak lak...rasa mcm tak best je....hahahahahahaha